Weekend la Roma

Weekend la Roma
-20%
Preț: 20,00 lei
25,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

O serie dedicata celor mai fascinante orase din lume si celor mai frumoase locuri din Italia, unde putem merge pentru un weekend prelungit sau o scurta sedere. Un ghid util pentru planificarea unei vacante „excelente", in timpul disponibil.
ITINERARII: Patru trasee selectate, fiecare cu o harta originala, imbogatit cu listele celor mai importante muzee si monumente, duce la descoperirea locurilor ce nu trebuie ratate.
SHOPPING: Roma este una dintre capitalele mondiale ale cumparaturilor. Acest ghid ofera o selectie valoroasa de magazine de imbracaminte, produse alimentare, mestesuguri si biblioteci.
RESTAURANTE: De la nume mari de restaurante consacrate in oras la o lista selectionata de restaurante cu preturi diverse, fara a uita cafenelele istorice ale orasului, gelateriile si ciocolateriile.
DIVERTISMENT: Schimbarea modei si a tendintelor au revolutionat de multe ori peisajul roman local dar nu au sters autenticitatea caracteristica noptilor la Roma si nici caracterul eterogen al orasului.
HOTELURI: De la hoteluri mici de o stea in centrul orasului, unde puteti gasi inca o atmosfera primitoare la preturi rezonabile, la fabuloase hoteluri de lux care gazduiesc personalitati mondene.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0115 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.