ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Weekend la Roma

Weekend la Roma

  Autori: Nelistat

Editura: NOMINA

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

25.00 Ron

20.00 Ron

5.00 Ron (20%)

Produs indisponibil

Descriere

O serie dedicata celor mai fascinante orase din lume si celor mai frumoase locuri din Italia, unde putem merge pentru un weekend prelungit sau o scurta sedere. Un ghid util pentru planificarea unei vacante „excelente", in timpul disponibil.
ITINERARII: Patru trasee selectate, fiecare cu o harta originala, imbogatit cu listele celor mai importante muzee si monumente, duce la descoperirea locurilor ce nu trebuie ratate.
SHOPPING: Roma este una dintre capitalele mondiale ale cumparaturilor. Acest ghid ofera o selectie valoroasa de magazine de imbracaminte, produse alimentare, mestesuguri si biblioteci.
RESTAURANTE: De la nume mari de restaurante consacrate in oras la o lista selectionata de restaurante cu preturi diverse, fara a uita cafenelele istorice ale orasului, gelateriile si ciocolateriile.
DIVERTISMENT: Schimbarea modei si a tendintelor au revolutionat de multe ori peisajul roman local dar nu au sters autenticitatea caracteristica noptilor la Roma si nici caracterul eterogen al orasului.
HOTELURI: De la hoteluri mici de o stea in centrul orasului, unde puteti gasi inca o atmosfera primitoare la preturi rezonabile, la fabuloase hoteluri de lux care gazduiesc personalitati mondene.

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Weekend la Roma. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna