ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Practice » Sport si sanatate » Yoga pentru femeile care aspira sa fie sanatoase, armonioase, inteligente si fericite

Yoga pentru femeile care aspira sa fie sanatoase, armonioase, inteligente si fericite

  Autori: Aida Calin

Editura: VENUSIANA

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

30.00 Ron

24.00 Ron

6.00 Ron (20%)


Descriere

In cazul in care esti plina de curiozitate, aceasta carte este un minighid ce te invita sa practici exercitiile milenare ale sistemului Hatha Yoga si te indruma sa realizezi aceasta cu masura, dar si cu o necesara disciplina, pentru a descoperi in felul acesta o multime de rezultate benefice care te vor uimi. Daca vei pune in aplicare intr-un mod atent, lucid si perseverent modalitatile simple care sunt prezente aici, vei resimti la scurt timp dupa aceea efectele benefice ce nu vor intarzia sa apara.

Practica sistemului Hatha Yoga iti transforma radical punctul de vedere asupra lumii si iti reveleaza aspectele tainice ale realitatii. Iti dezvaluie o noua cale spirituala ce le poate ajuta pe femei sa se descopere si sa se cunoasca, spre a-si intelege menirea si spre a se armoniza pe multiplele planuri ale fiintei.
Detalii tehnice

Anul aparitiei: 2014

Nr. pagini: 332

Format: 14.5x21 cm

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Yoga pentru femeile care aspira sa fie sanatoase, armonioase, inteligente si fericite. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna