Yoga tibetana
20,00 lei
25,00 lei (-20%)

Yoga tibetana

Yoga tibetana
-20%
Preț: 20,00 lei
25,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-639-294-5
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 144

DESCRIERE

In timp ce yoga a devenit o practica obisnuita pentru sanatate si bunastare, instrumentele ancestrale de yoga tibetana au ramas secrete timp de secole. Numite si „miscarile magice“, tehnicile din yoga tibetana imbunatatesc forta fizica si sanatatea emotionala si mentala, vindecand sistemul corp-energie-minte cu un sentiment de constienta si armonie.
In cartea sa Yoga tibetana pentru sanatate si starea de bine, dr. Alejandro Chaoul se concentreaza asupra celor cinci principale energii ale respiratiei din medicina si yoga tibetane si asupra modului in care miscarile speciale ale corpului pentru fiecare dintre aceste energii activeaza cele cinci chakre din corpul nostru.
Dr. Chaoul iti impartaseste experientele sale de practica zilnica in diferite medii si culturi, punand accentul pe un stil de viata simplu, accesibil si facil, adaptat la lumea reala. El iti ofera, de asemenea, o intelegere contextuala a istoriei si a stilului tibetan de yoga. Cu astfel de instrumente indelung testate si practicate, vei putea sa elimini si tu pe deplin obstacolele din viata ta si sa te bucuri de sanatate si starea de bine.

Traducere: MONICA VISAN

Coperta: Necartonata

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0168 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.