ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Practice » Medicina alternativa » Afectiunile Aparatului Cardiovascular-Medicina integrativa si terapii holistice

Afectiunile Aparatului Cardiovascular-Medicina integrativa si terapii holistice

  Autori: Ovidiu Bojor

Editura: DHARANA

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

55.00 Ron

46.75 Ron

8.25 Ron (15%)


Descriere

„O carte de excepție - semnată de nume sonore ale medicinei, psihologiei, farmacologiei, teologiei și astrologiei - despre vindecarea inimii Cartea ”Afecțiunile aparatului cardiovascular. Medicină Integrativă și Terapii Holistice”, surprinde prin conținutul ei complex, cu mult mai amplu și mai profund decât sugerează titlul ei. Conținutul cărții nu se oprește doar la descrierea obișnuită a afecțiunilor inimii umane, nu privește doar partea biologică a inimii, ci pătrunde adânc, în domeniul spiritual, afectiv, emoțional, în implicațiile pe care le are alimentația în disfuncționalitățile inimii, actul gândirii, atitudinea și credința, voința sau alegerile, iubirea sau absența ei, întristarea, egoismul sau înțelepciunea.

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Afectiunile Aparatului Cardiovascular-Medicina integrativa si terapii holistice. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna