ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Manuale scolare » Clasa III » Arte vizuale si abilitati practice cls III-Ars Libri

Arte vizuale si abilitati practice cls III-Ars Libri

  Autori: Adina Grigore, Augustina Anghel, Claudia Negritoiu, Maria-Magdalena Nicolescu, Cristina Ipate-Toma

Editura: ARS LIBRI

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

15.00 Ron

12.00 Ron

3.00 Ron (20%)


Descriere

Este un suport aplicativ necesar elevilor şi cadrelor didactice, care pune în valoare aspecte specifice limbajului vizual din mai multe domenii artistice. Cartea oferă elevilor modele şi îndrumări detaliate pentru realizarea unor lucrări de pictură, desen/ grafică, modelaj, colaje cu materiale decorative din natură, textile sau refolosibile, obiecte miniaturale de vestimentaţie, bijuterii şi multe alte lucrări care valorifică şi dezvoltă simultan priceperi, deprinderi, abilităţi ale elevilor. Realizarea manuală a unor astfel de lucrări se bazează pe activităţi tip – joc şi stimulează învăţarea activă, iar lucrările realizate de elevi constituie şi elemente de evaluare continuă.
Deosebit de atractivă, prin stilul original de prezentare, cu o structură imagistică deosebit de captivantă, cartea este un îndrumător care propune personalizarea demersului didactic şi stimulează implicarea activă şi creativă, atât a elevilor, cât şi a profesorilor şi contribuie la educarea elevilor în spiritul competenţei de sensibilizare şi exprimare culturală.

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Arte vizuale si abilitati practice cls III-Ars Libri. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna