ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Stiinte exacte » Medicina » Biblia cancerului de san

Biblia cancerului de san

  Autori: Susan Love

Editura: SEMNE

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

43.50 Ron

34.80 Ron

8.70 Ron (20%)


Descriere

Cea de-a cincea editie a ghidului scris de dr. Susan Love, care se bucura de o mare autoritate, aduce o nota noua de optimism bazata pe informatiile recente oferite de cercetarea fundamentala. In primul rand, nu toate formele de cancer sunt identice. Determinand subtipul de cancer, tratamantele pot fi personalizate pentru a corespunde fiecarui caz. Personalizarea nu presupune numai rezultate mai bune, ci, in egala masura, asigura femeile ca vor putea evita medicamentele care nu sunt eficiente si pot chiar sa le dauneze.
O a doua mare cotitura in intelegerea cancerului mamar o constituie faptul ca, in fond, celulele nu functioneaza izolat. Pentru ca un cancer sa se dezvolte, este nevoie de mai mult decat o singura celula cu mutatii. Medicul din jur, vecinatatea ei, trebuie sa o hraneasca. O celula maligna situata intr-un mediu sanatos, de obicei, va ramane in stare latenta, dar daca vecinatatea se modifica, este foarte posibil sa apara probleme. Aceasta descoperire a condus la o maniera noua de abordare a factorilor de risc, a screening-ului si a tratamentului, care a determinat o ameliorare atat a supravietuirii, cat si a calitatii vietii.
Editia de fata, complet actualizata si revizuita, a fost cu totul restructurata pentru a reflecta aceste schimbari si alte modificari promintatoare privind tratamentul cancerului de san. Cu explicatii clare, minutioase si "abordarea spropiata", care iti da incredre", dr. Love furnizeaza informatii esentiale esentiale si o indrumare competenta pentru femeile care se confrunta cu un diagnostic, cu luarea unor decizii in privinta tratamentului sau a unor masuri pe preventie.
Detalii tehnice

Traducere: Mihaela Oniga

Anul aparitiei: 2012

Nr. pagini: 688

Format: 17.5x24.5 cm

ISBN: 978-606-15-0152-8

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Biblia cancerului de san. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna