Admitere la Academia de Politie Sinteze si teste de istorie Editie revizuita

Admitere la Academia de Politie Sinteze si teste de istorie Editie revizuita
-26,7%
Preț: 21,25 lei
29,00 lei (-26,72%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 268
Format: 240x170x16mm
Categoria: Istorie

DESCRIERE

Prezenta lucrare se adreseaza candidatilor care se pregatesc pentru admitere la Facultatea de Politie si de Arhivistica din cadrul Academiei de Politie,, Alexandru Ioan Cuza" si cadrelor didactice, fiind un util si eficient instrument de insusire si verificare a cunostintelor.
Lucrarea cuprinde sintezele celor noua teme din programa de admitere si contin informatiile din toate cele sapte manuale indicate in programa. Au fost elaborate, de asemenea, 60 de teste in conformitate cu continuturile specificate in programa. Dintre acestea, cate 3 (in total 27 teste) au fost elaborate dupa fiecare sinteza, pentru a facilita autoevaluarea dupa insusirea sintezei respective si 33 teste finale. In cadrul testelor finale au fost introduse si intrebari din subiectele date la examenul de admitere din anii anteriori.
Fiecare dintre cele 60 de teste are 30 de itemi: 10 itemi tip grila, 10 itemi de tip logica istorica si 10 itemi de tip ordonare cronologica. In ultimele pagini ale cartii se gasesc raspunsurile, cu baremele de corectare si notare, pentru fiecare test. Pentru fiecare item rezolvat corect, se acorda trei puncte ( total 30 puncte ) iar 10 puncte se acorda din oficiu.
Pentru asigurarea reusitei la examenul de admitere recomandam candidatilor, mai intai insusirea continutului fiecarei teme din programa si apoi rezolvarea testelor.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Istorie

Created in 0.0910 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.