Alimentatia in Bolile Digestive-Constantin Banu

DESCRIERE
Mancam pentru a ne satisface nevoile fiziologice, motivatia fiind de natura interioara, dar si pentru ca avem atractii si preferinte, deci si o motivatie psihologica.
Un aliment nu trebuie sa fie tratat ca o marfa oarecare, ci ca un produs purtator de substante nutritive si proprietati senzoriale, dar si purtator de informatie ce emite semnale gustative dupa ce este ingerat si continua sa poarte semnale de-a lungul digestiei si metabolizarii sale.
Trebuie sa mancam cat mai putin si mai des, cat mai variat si sa avem o armonie intre produsele de origine vegetala si cele de origine animala.
Accesul clienților
-Top 10
-Cărți noi
-- 27,20 lei32,00 lei (-15%)
- 29,75 lei35,00 lei (-15%)
- 11,90 lei14,00 lei (-15%)
Promoţii
-- 27,20 lei32,00 lei (-15%)
- 29,75 lei35,00 lei (-15%)
- 11,90 lei14,00 lei (-15%)
RECENZII