Amulete si talismane pentru incepatori

Amulete si talismane pentru incepatori
-15%
Preț: 32,30 lei
38,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-639-512-0
Editura:
Anul publicării: 2023
Ediția: I
Pagini: 208
Format: 200 x 130 x 14 mm

DESCRIERE

"Amulete și talismane pentru începători" este o carte scrisă de autorul Richard Webster, un expert în domeniul ocultismului și spiritualității. Cartea oferă o introducere accesibilă și practică în lumea amuletelor și talismanelor, ajutându-i pe cititori să înțeleagă și să utilizeze aceste obiecte pentru protecție, noroc și împlinire personală.

Richard Webster începe prin a defini amuletele și talismanele, explicând diferența dintre ele și oferind exemple din istorie și culturi variate. El explorează diversele simboluri și materiale utilizate în crearea acestor obiecte magice, precum pietre prețioase, metale, plante și simboluri religioase.

Cartea oferă informații practice despre cum să alegi, să cureți și să încarci energetic un amulet sau talisman. Webster explică cum să-ți conectezi intențiile personale cu obiectul ales și cum să-l folosești în scopuri specifice, cum ar fi protecția împotriva energiilor negative sau atragerea iubirii și prosperității.

Autorul oferă, de asemenea, ghiduri pas cu pas pentru crearea propriilor amulete și talismane, folosind materiale uzuale și tehnici simple. El încurajează cititorii să își dezvolte creativitatea și să-și personalizeze obiectele magice în funcție de nevoile și preferințele lor individuale.

Pe lângă aspectele practice, cartea lui Webster oferă, de asemenea, o perspectivă spirituală și filozofică asupra puterii amuletelor și talismanelor. El abordează subiecte precum conexiunea cu divinitatea, intuiția și manifestarea dorințelor prin intermediul acestor obiecte.

"Amulete și talismane pentru începători" este o resursă utilă pentru cei care doresc să exploreze și să utilizeze aceste instrumente magice în viața lor de zi cu zi. Cartea lui Richard Webster oferă o abordare practică, informativă și inspirațională asupra puterii amuletelor și talismanelor, ajutând cititorii să-și descopere potențialul și să-și îmbunătățească viața prin intermediul acestor obiecte speciale.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0210 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.