App store pentru micii informaticieni. Auxiliar pentru cls aV-a

PRP: 15,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 12,00 lei
Diferență: 3,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:

DESCRIERE

App Store pentru micii informaticieni este un auxiliar adresat elevilor clasei a V-a și tuturor elevilor care doresc să aprofundeze cunoștințele la disciplina Informatică & TIC, respectiv să dezvolte abilități de utilizare a sistemelor de calcul moderne.
Imaginați-vă un app store (magazin de aplicații) în care aplicațiile tratează probleme complexe, de la prelucrarea informației, grafice, legislație, conduită, până la diverse aplicații de programare vizuală.
Conținutul auxiliarului este structurat în conformitate cu programa școlară pentru disciplina Informatică și TIC, clasa a V-a și se împarte în 6 capitole și 20 de teme. Exercițiile propuse, cu aplicabilitate în viața de zi cu zi, adaptate nivelului de vârstă, sunt în concordanță cu competențele și conținuturile programei școlare și sunt împărțite în două categorii, în funcție de gradul lor de dificultate.
Structura auxiliarului este în concordanță cu cea a manualului de Informatică și TIC, clasa a V-a, al aceleiași edituri, dar poate fi folosit și alături de un alt manual.
Auxiliarul conține toate tipurile de itemi: obiectivi (itemi cu alegere duală, itemi de tip pereche ș.a.), semiobiectivi (cu răspunsuri scurte de completat ș.a.) și subiectivi, care pot fi utilizați de către cadrele didactice atât în evaluarea formativă, cât și în cea sumativă. Datorită tipurilor de exerciții și aplicații, unele cu grad sporit de dificultate, acest auxiliar vine și în folosul elevilor dornici de performanță.
La finalul auxiliarului, am propus proiecte complexe pe diverse teme, cu aplicabilitate interdisciplinară, care pot fi teme de vacanță sau chiar realizate ca activități la nivel de școală.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0193 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.