Conducatorul Jean Des Vignes Rouges

PRP: 40,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 34,00 lei
Diferență: 6,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-95721-1-5
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 208
Format: 200 x 130 x 10 mm

DESCRIERE

Conducatorul. Trezirea si dinamizarea aptitudinilor de conducator

Toti aceia care simt clocotind in ei forta dreptatii, virtutea, bunatatea, evlavia n-au dreptul sa faca din aceste inalte calitati un motiv de satisfactii personale egoiste si neproductive. Este necesar sa le raspandeasca in lume si pentru aceasta sa-si inarmeze spiritul si vointa cu darurile conducatorului ideal Un conducator competent nu se fabrica cu una cu doua. Pentru a indeplini acest rol, ai nevoie de cunostinte vaste, abilitate intelectuala, experienta in arta de a conduce oameni, capacitate de a lua decizii, curaj si multe alte calitati. Un om inzestrat – care este necesar mai intai sa fie descoperit – nu ajunge sa fie un conducator priceput decat dupa ani de studiu si experienta.

Desigur, atributele definitorii ale unui conducator exemplar, cum ar fi intelepciunea, vointa, initiativa, inteligenta, blandetea sunt fundamentale in aptitudinea de a coordona. Insa, chiar si aici, omul are nevoie de un stimul social si o educatie adecvata, pentru a-si dezvolta talentele.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0254 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.