Conservarea prin uscare
14,80 lei
18,50 lei (-20%)

Conservarea prin uscare

Conservarea prin uscare
-20%
Preț: 14,80 lei
18,50 lei (-20%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:

DESCRIERE

Delicii conservate pentru fiecare anotimp

Deshidratarea si uscarea fructelor si legumelor au inceput sa renasca de-a dreptul. Prin aceasta metoda traditionala de conservare, fructele si legumele nu isi pastreaza doar nutrientii pretiosi ci se transforma in specialitati culinare fine.
Achim Samwald ne explica in cartea sa, cum putem conserva pe cale naturala fructele si legumele, incepand cu primii pasi.
Informatii pretioase despre diferitele tehnici de uscare si deshidratare
Totul despre timpul de uscare, depozitare si prelucrare
Indicatii de baza despre uscarea fructelor, legumelor, condimentelor, samburilor, ciupercilor, nucilor si alunelor.
Retete gustoase: de la amestecuri de rontait cu mere, pana la prajituri cu smochine si rondele de scortisoara cu fructe uscate.
Preparati cu multa imaginatie propriile combinatii delicioase.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Gastronomie si nutritie

Created in 0.0751 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.