Cultura Masma
18,75 lei
25,00 lei (-25%)

Cultura Masma

Cultura Masma
-25%
Preț: 18,75 lei
25,00 lei (-25%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-94516-1-8
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 134

DESCRIERE

Pe la jumătatea secolului trecut, peruanul Daniel Ruzo a anunțat descoperirea unei civilizații străvechi care modela piatra munților, realizând sculpturi monumentale in-situ. A numit-o Cultura Masma, iar momentul crucial l-a reprezentat identificarea sculpturilor megalitice de pe platoului Marcahuasi, în Peru.
Lucrarea de față prezintă patru studii de început, din perioada în care Daniel Ruzo își elabora și consolida teoriile despre Cultura Masma. Ele conturează stadiul științific al teoriei, în care Ruzo cocheta cu recunoașterea oficială. În ciuda popularității de care se bucură numele lui Ruzo în România, opera sa este cvasi-necunoscută. X, Y sau Z prezintă ceea ce cred ei că ar fi susținut Ruzo, deoarece nici nu l-au cunoscut direct, nici nu l-au citit la prima mână. Prin prezentul volum, sperăm să eliminăm această situație mai degrabă bizară.

Traducere: Monica Lenos

Coperta: Necartonata

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0587 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.