Exercitii de gramatica actulizata. Explicate si rezolvate pentru elevi. Doom 3

PRP: 59,85 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 44,89 lei
Diferență: 14,96 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-1722-32-0
Anul publicării: 2022
Ediția: I
Pagini: 384
Format: 260x190x23mm

DESCRIERE

Cartea Exercitii de gramatica, explicate si rezolvate completeaza Gramatica actualizata si are drept scop intelegerea, aplicarea si familiarizarea eelvilor cu notiunile, termenii si functiile gramaticale, astfel incat sa poata solutiona cu usurinta cerintele atat la orele de curs, cat si la examene.

Exercitlile de gramatica sunt organizate pe capitole destinate principalelor domenii lingvistice: vocabular, fonetica, semanticam punctuatiem mofrologie si sintexa.

 

ln finalul cartii, exista un capitol cu 100 de teste recapitulative - cu cerinte foarte variate din toate domeniile gramaticii si cateva mici dictionare.

Exercitiile si testele de gramatIca includ si noutatile aparute in Dictionarul ortografic, ortoepic si morfologic al Limbii Romane, publicat la finele anului 2021 (DOOM-3).
 

Cartea Exercitii de gramatica, explicate si rezolvate este in concordanta cu gramaticile academice:
• Gramatica de baza limbii romane, elaborata de Academia Romana, Institutul de linvistica "Iorgu lordan - Al. Rosetti", coordonator Gabriela Pana Dindelegan
• Gramatica limbii romane pentru gimnazau, coordonator Gabriela Pana Dindelegan. 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0293 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.