Generalul rus Dimitry Fonareff. Psihotronica si Metacontactul

Generalul rus Dimitry Fonareff. Psihotronica si Metacontactul
-10%
Preț: 36,00 lei
40,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8863-10-8
Editura:
Anul publicării: 2017
Ediția: I
Pagini: 256
Format: 200x130x22mm
Categoria: Diverse

DESCRIERE

Aceasta carte nu contine retete de magie sau desco­periri stiintifice. Aici nu vei gasi termeni tehnici si nici secrete din invataturile ezoterice.
Continutul acestei carti este alcatuit din materialele activitatii ofiterilor superiori ai KGB-ului, care si-au facut datoria asigurand paza si protectia oamenilor de stat si savantilor militari din Ministerul Apararii din Rusia, in perioada 1991-2009.
Cartea ofera cititorului o intelegere mai profunda a problemelor acelora care vor sa afle mai multe despre cum sunt facute legile, dupa care functioneaza societatea contemporana.
Cartea relateaza, intr-o forma accesibila, despre cum pot fi, cu ajutorul metodelor actuale de obtinere a informatiei, prognosticate o serie de evenimente si, in functie de acestea, cum se organizeaza propriile actiuni, in sensul larg al cuvantului.
De asemenea se prezinta tehno­logiile si metodele utilizate de profesionistii in domeniul serviciilor de escorta, atat in cadrul institutiilor de stat, cat si in domeniul privat.
In acest context, notiunea de „fosti profesionisti” nu exista. 

Fragment din cartea "Generalul rus Dimitry Fonareff. Psihotronica si Metacontactul" de Emil Strainu:

 

"Metacontactul   
 

Exista, in realitate, oameni care cunosc viitorul si care pot fi de folos serviciilor secrete? Daca raspunsul este afirmativ, atunci trebuie sa tinem cont de faptul ca acesti oameni vor fi foarte solicitati si extrem de bine protejati. Nimeni nu va sti de existenta lor. Oameni de asemenea valoare reprezinta o adevarata comoara pentru serviciul de spionaj sau pentru serviciile secrete. Orice directie, serviciu etc. din cadrul unei Directii va incerca sa retina pana in ultima clipa o asemenea sursa-unicat de informare. Totodata, acesti specialisti sunt si vor ramane militari care isi pastreaza convingerile, necesitatile si nevoile. Nu sunt niste roboti, ci oameni la fel ca noi toti. Ei pot obtine ceea ce multi dintre noi nu sunt in stare s-o faca. 

Spre deosebire de misticii deja consacrati, mahatmi si prezicatori, savantii militari si-au pus problema mecanismului de obtinere a informatiei de catre acestia. Aceasta preocupare i-a orientat spre abordarea filozofica a problemei. Trebuie retinut insa ca multe din faptele si vorbele acestor titani, care au lasat o urma adanca in istoria universala, au ramas pana astazi un mister. Este uimitor ca pana acum nimeni n-a reusit sa repete cercetarile lui Tesla sau Killa. Esenta descoperirilor lor a ramas pe hartie, dar reprezinta o enigma pentru multi cercetatori.

E posibil ca acei care vor sa repete experimentele marilor invatati intr-un mod neechivoc, pur si simplu nu poseda nivelul lor de vibratii mentale. Cu acest paradox s-au intalnit si savantii militari sovietici la sfarsitul anilor '80 ai secolului trecut. Astfel, aparatul prevazut pentru determinarea parametrilor fiziologici umani, cu posibilitatea corectarii acestora in conditii de laborator, a dat rezultate pozitive, dar cand aparatul a fost montat in alt loc, pentru o demonstratie in fata unuia dintre Secretarii CC al PCUS, pur si simplu aparatul a refuzat sa lucreze. 

Avand la baza filozofia specialistilor rusi in cosmologie, de talia lui Tsiolkovsky, Chiznevsky, Vernadsky, iar in 1939 confruntandu-se cu fenomenul descoperit de Wolf Messing, Serviciile Secrete din URSS au depus un efort sustinut pentru a intelege mecanismele universului si incet, pas cu pas, au descoperit noi domenii, apropiindu-se, astfel, de descoperirea fenomenului. Insa esenta mecanismului informational-energetic al Universului ramanea dincolo de limitele cunoasterii. Peste 50 de ani, in cadrul principalului departament de securitate al tarii, oamenii de stiinta militari au ajuns la nivelul cunoasterii si dezvoltarii facultatilor nelimitate ale individului, ca manifestari neobisnuite ale psihicului, fapt care le-a permis sa vorbeasca despre o tehnologie numita Metacontact. 

Metacontactul (din gr. meta - dupa, deasupra, in afara) reprezinta un contact in afara lumii fizice. Esenta acestei tehnologii consta in obtinerea informatiei, ca rezultat al energiilor universale ce se intrepatrund. Elementele de baza - spiritualitatea individului, capacitatea universala de perceptie a realitatii. Metodele de lucru - aplicarea aptitudinilor informational-energetice, aptitudini cu care omul se naste. Pe parcursul a milioane de ani, acestea s-au degradat in mare masura datorita eforturilor omului, dar n-au disparut. Treptat, aceste aptitudini se refac, dar nu datorita, ci impotriva evolutiei civilizatiei. Dupa parerea noastra, aptitudinile unor oameni de a comunica pe anumite canale de informatii se vor dezvolta invers proportional cu atitudinea negativa, distructiva a oamenilor fata de soarta planetei, fata de sistemul ecologic si sistemul biologic."

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0204 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.