Geografie. Ghid de pregatire intensiva pentru Bacalaureat

Geografie. Ghid de pregatire intensiva pentru Bacalaureat
-15%
Preț: 33,15 lei
39,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-535-893-5
Editura:
Anul publicării: 2021
Ediția: I
Pagini: 256
Format: 235x165x16mm

DESCRIERE

Geografie. Ghid de pregatire intensiva pentru examenul de Bacalaureat

Coordonator: Steluta Dan
 

Lucrarea prezenta isi propune sa raspunda la principalele cerinte ale examenului de bacalaureat; utilitatea acesteia fiind sustinuta din mai multe puncte de vedere. In primul rand, lucrarea reprezinta o eficienta metoda de insusire a materiei la Geografia studiata in clasa a XII-a. In al doilea rand, modul in care sunt realizate sintezele si aplicatiile asigura o intelegere temeinica a continuturilor, elevii se vor familiariza cu structura subiectelor, cu gradul lor de dificultate si cu cerintele baremelor de notare, iar aceasta familiarizare este un prim pas pentru o invatare de calitate.

Pentru a veni in sprijinul elevilor, pentru a raspunde cerintelor lor de instruire, autorii au structurat volumul in cinci parti:
• Partea intai - prezinta Programa pentru Examenul de Bacalaureat, competentele ce urmeaza a fi evaluate;
• Partea a doua - Europa - sinteze si aplicatii;
• Partea a treia - Romania - sinteze si aplicatii;
• Partea a patra - Uniunea Europeana - sinteze si aplicatii;
• Partea a cincea - modele de subiecte si bareme de corectare.
 

Volumul prezinta o serie de sinteze, bine ordonate in raport cu exigentele programei scolare si care vizeaza realizarea competentelor si intelegerea continuturilor. Aceste sinteze sunt urmate de aplicatii. Atat sintezele, cat si aplicatiile cuprind suporturi cartografice necesare deprinderilor de lucru pentru proba de geografie a examenelor nationale. - Autorii

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0271 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.