Lecturi scolare cls IV
14,25 lei
19,00 lei (-25%)

Lecturi scolare cls IV

DESCRIERE

ARGUMENT

Se stie ca unul din obiectivele fundamentale ale orelor de Comunicare in limba romana este acela de a forma si cultiva elevilor gustul pentru citit. Prin intermediul lecturilor, copiii reusesc sa faca numeroase calatorii in trecut, prezent si viitor si au posibilitatea sa stea de vorba cu lumea intreaga. De asemenea, se imbogatesc in primul rand sufleteste, dar in acelasi timp isi dezvolta vocabularul, limbajul literar, creativitatea, imaginatia si motivatia. Textele ii ajuta sa se apropie de realitate, sa-si extinda aria cunoasterii, le ofera o diversitate de informatii si experiente umane, modele morale.
Lucrarea de fata este o culegere complexa de texte literare destinata elevilor si cadrelor didactice de la clasele primare. Am selectat cu multa atwentie lecturi diverse, atat din literatura romana cat si din cea universala, acoperind toata bibliografia necesara la acest nivel de varsta, conform programelor scolare in vigoare.
Totodata, am prezentat succint date biografice ale autorilor, pentru ca elevii sa cunoasca perioada in care au trait si au creat, precum si cele mai importante opere literare ale acestora.
De asemenea, am formulat o serie de intrebari la finalul lecturilor, care au rolul de a fixa, sistematiza si completa unele notiuni si aspecte importante din lectura citita.
Asadar, dragi elevi, parcurgeti fiecare lectura cu interes, exersati cu atentie prin intrebarile de la final, si, cu siguranta, veti deveni mai buni!
Autoarele

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0265 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.