Limba engleza pentru clasa III caiet de lucru-Ars Libri

Limba engleza pentru clasa III caiet de lucru-Ars Libri
-15%
Preț: 10,20 lei
12,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2013

DESCRIERE

Un important auxiliar didactic, elaborat conform programei şcolare de limbi moderne, care racordează achiziţiile de comunicare în limba engleză, la cerințele europene.
Conţinutul caietului de lucru oferă un bogat şi diversificat suport aplicativ şi instructiv, care antrenează elevii în învăţarea interactivă a noţiunilor de limbă, pentru receptarea, exprimarea şi redactarea unor mesaje simple, în situaţii de comunicare uzuală în limba engleză.
Stilul atractiv de prezentare, multiple exerciţii antrenante, susţinute de un bogat material imagistic, stimulează implicarea elevilor într-o activitate de învăţare activă, conştientizând mecanisme ştiinţifice ale limbii engleze, la nivelul de înţelegere al elevilor, determinând, astfel dezvoltarea progresivă a competenţelor de comunicare în limba engleză.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0311 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.