Loreley si visul
7,85 lei
PRP: 9,81 lei

Loreley si visul

PRP: 9,81 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 7,85 lei
Diferență: 1,96 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9786068639017
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 128
Format: 13x20 cm

DESCRIERE

Poezia lui Petru Jipa se întrupează din amintiri. Din trăirile ce au trecut spre apusul din apus precum un vapor ce lasă în urmă siaje ale iubirii unice, minunte. Căci, și la umbră de-ntuneric, iubirea, ea, e cea mai stăpână. Poeziile din acest volum sunt aidoma pânzelor de velă întinse în suflul mări. Aici „focul săgeții” dedicat unei frumoase cu ochi verzi, mai încolo „gabierul mare” ca nod central al cărții de navigație printre metafore, dincolo un „foc mic” ori o „velă în cruce”, un „zburător mare” insuflând forță în metaforele versului, iar undeva, pitit printre pagini, aidoma suratelor de velă și de rimă, „velestraiul drăculeț”… Toate pânzele-filă prin care Loreley ne poartă pe un ocean al visării sunt arborate între catargele din prora și pupa iubirii de viață, oferind cititorului viziunea Marelui pavoaz dedicat de autor trăirii.

Navigați pe rimele lui Petru Jipa… Navigați până ce frumosul se va fi adunat în colb de gheață, până ce amintirea se va fi scufundat în amintire, până ce atât de târziu se va fi făcut dimineață.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0233 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.