Matematica Culegere de exercitii si probleme dupa noua programa cls III

Matematica Culegere de exercitii si probleme dupa noua programa cls III
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2019
Ediția: I

DESCRIERE

Lucrarea Matematica pentru clasa a III-a este elaborata in conformitate cu noua programa scolara aprobata prin OMEN nr. 5003/02. 12. 2014, cu actualul model de proiectare curriculara, centrat pe competente.

Culegerea cuprinde un set diversificat de exercitii si probleme care permit reorganizarea, aprofundarea cunostintelor matematice si acumularea de experiente noi care vor fi suport in situatii de invatare ulterioare. Lucrarea isi propune totodata sa dezvolte competente si aptitudini in studiul celorlalte discipline, in profesia viitoare si in viata.

Probele de evaluare cu diferite tipuri de itemi urmaresc aprecierea corecta si unitara in spiritul noului sistem din invatamantul primar romanesc.

Rubricile Ne pregatim pentru concursuri incurajeaza comportamentul creativ al elevilor, consolidand la nivel intelectual atitudinea pozitiva fată de matematica in atingerea performantelor.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0391 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.