Mituri, fobii si adevaruri despre alimente

Mituri, fobii si adevaruri despre alimente
-20%
Preț: 38,80 lei
48,50 lei (-20%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-513-093-7
Anul publicării: 2009
Pagini: 367
Format: 14x20.5 cm

DESCRIERE

In aceasta carte autorul s-a folosit de cunostintele lui vaste in materie de chimie alimentara si, vrand sa verifice miturile si diferitele ode si tendinte alimentare, le-a aplicat. Rezultatul este o prezentare surprinzatoare si placuta a miracolelor stiintifice care se petrec in organismul nostru de fiecare data cand luam o gura de mancare.
Analizand, mai intai, felul in care alimentele ne afecteaza sanatatea, Joe Schwarcz examineaza reactiile chimice ale organismului la preparatele "sanatoase". Apoi, el investigheaza felul in care "manipulam" alimentele, infiltrandu-se in stiinta aditivilor alimentari si facand referiri la beneficiile rezultate in urma adaugarii de bacterii in anumite preparate. Autorul elimina confuziile privind agentii de contaminare, examinand toate substantele care pot rezulta in timpul gatitului. De asemenea, el examineaza intr-o maniera profesionista problema caloriilor si a greutatii corporale in raport cu dietele obisnuite.
Cartea "Mituri, fobii si adevaruri despre alimente" trebuie citita neaparat de catre orice persoana care este curioasa sa afle adevaul despre alimentele pe care le consumam.

Traducere: Gabriela Sofia Martina

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Gastronomie si nutritie

Created in 0.0857 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.