Mituri, fobii si adevaruri despre alimente
Vreau mai multe informații!
DESCRIERE
In aceasta carte autorul s-a folosit de cunostintele lui vaste in materie de chimie alimentara si, vrand sa verifice miturile si diferitele ode si tendinte alimentare, le-a aplicat. Rezultatul este o prezentare surprinzatoare si placuta a miracolelor stiintifice care se petrec in organismul nostru de fiecare data cand luam o gura de mancare.
Analizand, mai intai, felul in care alimentele ne afecteaza sanatatea, Joe Schwarcz examineaza reactiile chimice ale organismului la preparatele "sanatoase". Apoi, el investigheaza felul in care "manipulam" alimentele, infiltrandu-se in stiinta aditivilor alimentari si facand referiri la beneficiile rezultate in urma adaugarii de bacterii in anumite preparate. Autorul elimina confuziile privind agentii de contaminare, examinand toate substantele care pot rezulta in timpul gatitului. De asemenea, el examineaza intr-o maniera profesionista problema caloriilor si a greutatii corporale in raport cu dietele obisnuite.
Cartea "Mituri, fobii si adevaruri despre alimente" trebuie citita neaparat de catre orice persoana care este curioasa sa afle adevaul despre alimentele pe care le consumam.
Traducere: Gabriela Sofia Martina
Accesul clienților
-Top 10
-Cărți noi
-- 26,77 lei31,50 lei (-15,02%)
- 17,00 lei20,00 lei (-15%)
- 32,30 lei38,00 lei (-15%)
Promoţii
-- 28,00 lei35,00 lei (-20%)
- 83,30 lei98,00 lei (-15%)
- 32,30 lei38,00 lei (-15%)
RECENZII