Muzica si miscare caiet cls pregatitoare-Ars Libri

DESCRIERE

Reprezinta o oferta lucrativa pentru cei mai mici scolari care percep muzica intr-o maniera intuitiva si spontana.
De aceea, parcursul instructiv–educativ al caietului este specific etapei intuitive de realizare a perceptiei muzicale corecte. Respectand acest specific, continutul caietului dirijeaza atentia si manifestarea expresiva a scolarilor printr-un stil de prezentare atractiv si printr-o abordare integrata a practicii muzicale tip joc in stransa legatura cu programa scolara pentru clasa pregatitoare.
Caietul este insotit de un CD cu inregistrari specifice continutului programat, care faciliteaza combinarea auditiei muzicale cu miscarea spontana a elevilor, stimulata de ritm si melodie.
Valenta formativa a cartii consta in dezvoltarea simtului estetic al elevilor, conducand la dezvoltarea competentelor de sensibilizare si expresie culturala.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0303 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.