Privatizacii - vol. 1 - Revolutia

Privatizacii - vol. 1 - Revolutia
-30%
Preț: 7,00 lei
10,00 lei (-30%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786066321860
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 120
Format: 13x20 cm

DESCRIERE

Romanul prezintă într-un mod amuzant, situaţia politico-economică, a societăţii româneşti, din perioada revoluţiei române din 1989. Firul narativ al lucrării este un motiv pentru a oferi un umor de calitate, cu întâmplări hazlii, în care comicul de situaţie este la el acasă.

Personajul principal este un om liniştit - „simplu cetăţean, membru de partid, om al muncii” din Republica Socialistă România - care este dintr-o dată catapultat, în vârtejul evenimentelor revoluţiei. „Om cu frica lui Dumnezeu” - şi nu numai - care muncea „din greu” într-o întreprindere comunistă, este dintr-o dată obligat să păzească „cuceririle” muncitoreşti, în faţa hoardelor de bandiţi ipotetici, ce urmează să vină. Pus în situaţia de a sta de veghe pe timp de noapte, atunci când este tura lui; fiecare obiect sau clădire din unitate - un vestiar de metal ce se prăbuşeşte, o ţeavă pentru desfundarea wc-urilor îndreptată spre el, un coleg apărut în întuneric - devin motiv de sperietură pentru el şi de râs pentru noi. El si prietenul său aleşi într-un grup de revoluţionari - ce pleacă la Bucureşti, să lupte cu teroriştii - ne transportă intr-un mod trepidant, plin de suspans şi acţiune, într-o serie de aventuri amuzante, cu subînţeles moralizator.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Beletristica romaneasca

Created in 0.0227 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.