Repetam si nu Uitam-Recapitulari pentru vacantele scolare-Clasa III

Repetam si nu Uitam-Recapitulari pentru vacantele scolare-Clasa III
-15%
Preț: 12,75 lei
15,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9789731233918
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 80
Categoria: Carte scolara

DESCRIERE

Conceput în ideea rezolvării ritmice și sistematice a temelor de vacanță, auxiliarul Repetăm şi nu uităm. Recapitulări pentru vacanţele şcolare este un mijloc de verificare și de consolidare a cunoștințelor și a deprinderilor însușite anterior, fiind util atât elevilor, cât și învăţătorilor și părinților.
Caietul conţine 13 teme atrăgătoare, repartizate pe parcursul unui an școlar. Fiecărei vacanțe i-a fost alocat un număr echilibrat de teste în raport cu zilele libere, astfel încât elevilor să le rămână timp suficient pentru activități de recreere și joacă. Temele, concepute într-o manieră integrată, interdisciplinară, corespunzătoare noului curriculum, cuprind aplicații diverse de limba și literatura română, de matematică și de cultură generală şi sunt însoțite de răspunsuri complete, pentru o verificare eficientă.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0314 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.