ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Stiinte umaniste » Psihologie » Ma eliberez

Ma eliberez

  Autori: Frederic Fanget

Editura: TREI

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

24.09 Ron

19.27 Ron

4.82 Ron (20%)


Descriere

- Ma eliberez - Aceasta carte te ajuta sa-ti recunosti vocea interioara, sub ambele sale aspecte, si, prin trucurile pe care ti le impartaseste, sa o poti gestiona cu succes...

Imagineaza-ti ca esti soferul unui autobuz din care toti pasagerii, odata urcati, refuza sa mai coboare. Mai mult, ei te incurca spunandu-ti pe unde sa o iei, iar indicatiile lor sunt contradictorii. Cand acel autobuz este chiar viata ta, confuzia si nefericirea bat la usa. Iar pasagerii insistenti, uneori agresivi, sunt vocile tale critice interioare, cele care te fac sa iei decizii de multe ori contrare propriilor interese. Vocea critica interioara iti poate spune, de pilda, ca esti o persoana neinteresanta, ca nu meriti pozitia pe care te afli sau ca trebuie sa le faci tuturor pe plac. Exista insa si un revers al medaliei, si anume valorile sustinute de vocea interioara, precum altruismul sau nevoia de a reusi.

Aceasta carte te ajuta sa-ti recunosti vocea interioara, sub ambele sale aspecte, si, prin "trucurile" pe care ti le impartaseste, sa o poti gestiona cu succes astfel incat sa nu-ti mai influenteze intr-un sens negativ atitudinea fata de propria persoana, deciziile si comportamentul. Este o lectura placuta si incitanta, presarata cu exemple din viata de zi cu zi si cu tehnici usor de pus in aplicare.

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Ma eliberez. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna