ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Practice » Sex si dragoste » Limbajul trupului in dragoste Editia a II-a

Limbajul trupului in dragoste Editia a II-a

  Autori: Allan Pease, Barbara Pease

Editura: CURTEA VECHE

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

32.00 Ron

25.60 Ron

6.40 Ron (20%)


Descriere

„Când Allan şi Barbara Pease scriu, eu citesc! Şi subliniez. Şi învăţ. Şi râd. Şi „fur“ din cunoştinţele lor.”
— Tom Peters

E dovedit ştiinţific că gesturile pe care le facem ne trădează adevăratele intenţii. Cu toate acestea, puţini ştiu să interpreteze limbajul trupului sau să conştientizeze ce transmit ei înşişi în interacţiunile cu ceilalţi.
Allan şi Barbara Pease oferă un ghid care îți dezvăluie se­­cre­­tele comunicării nonverbale. Scopul lor este acela de a te face mai încrezător în relațiile pe care le ai și la întâl­nirile care au ca miză legarea unei relații noi. Fie că vrei să faci o impresie bună, fie că îți dorești mai mult, cum ar fi să îți găsești partenerul ideal, cartea te va conduce spre oricare dintre țelurile tale.
Vei avea parte de o lectură cu adevărat plăcută, în care multe strategii cu aplicabilitate în orice situaţie com­­ple­tează într-un mod antrenant informațiile oferite de soţii Pease. Vei învăța să comunici mai bine şi să percepi la un nivel mai profund interacţiunile cu cei din jur.
Detalii tehnice

Traducere: Alina Panaitov

Coperta: Necartonata

Anul aparitiei: 2020

Nr. pagini: 110

ISBN: 978-606-44-0478-7

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Limbajul trupului in dragoste Editia a II-a. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna