ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Carti copii » Carti educative » Manualul adolescentilor stresati, dar foarte inteligenti!

Manualul adolescentilor stresati, dar foarte inteligenti!

  Autori: Augusto Cury

Editura: FOR YOU

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

26.00 Ron

20.80 Ron

5.20 Ron (20%)


Carti cumparate alaturi de Manualul adolescentilor stresati, dar foarte inteligenti!

Descriere

„Te trezești obosit? Ești nerăbdător? Vrei totul chiar în momen¬tul în care ți dorești? Ai dureri de cap? Detești să auzi un «nu»? Ai dificultăți de concentrare? Ești uituc? Mintea îți e agitată? Când cineva te critică sau ceva nu iese bine, ești iritat la maximum? Dacă ai unele dintre aceste simptome, și multe altele pe care le vom discuta în această carte, înseamnă că ești stresat. Și dacă ești stresat, ești normal, căci normalul zilelor noastre e să fii stresat.
Augusto Cury și-a desăvârșit teoria privitoare la construcția gândurilor și formarea Eului în mai bine de 25 de ani. Manualul adolescenților stresați, dar foarte inteligenți! este o aplicație plină de umor, rafinament și dezinvoltură a principiilor pe care dr. Cury le-a cercetat și le-a folosit de-a lungul vremii în ședințele cu pacienți.
Autorul analizează numeroase tehnici pentru dezvoltarea coeficientului artei de a gândi, presărându-le cu inteligență în dinamica dialogurilor, alături de marile mecanisme intelectuale menite a ne facilita rescrierea propriei istorii.
Poveștile pline de înțelepciune și tehnicile de lucru pe care autorul le împărtășește cu generozitate – adevărate antrenamente ale inteligenței și forței interioare – sunt instrumente indispensabile pentru adolescenți, aflați în fața primelor provocări semnificative ale vieții, și vor contribui la cultivarea stimei de sine și la succesul viitorilor adulți. Află cum să distrugi principalele temeri specifice vârstei, cum să iei decizii și să treci la acțiune, cum să înveți cu plăcere, cum să-ți folosești eficient mintea și cum să faci față pierderilor pe drumul tău către împlinirea visurilor.
Detalii tehnice

Traducere: GEORGIANA BARBULESCU

Coperta: Brosata

Anul aparitiei: 2018

Nr. pagini: 165

ISBN: 978-606-639-258-7

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Manualul adolescentilor stresati, dar foarte inteligenti!. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna