ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Stiinte umaniste » Psihologie » Mindfulness pentru incepatori

Mindfulness pentru incepatori

  Autori: Jon Kabat-Zinn

Editura: TREI

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

29.00 Ron

23.20 Ron

5.80 Ron (20%)


Descriere

In ultimii ani, termenul mindfulness a īnceput să fie tot mai des īntālnit īn cărţile de psihologie şi de self-help. Mindfulness este starea de prezenţă, de conştientizare, de atenţie nemijlocită, acum şi aici. īn acelaşi timp, este o tehnică de meditaţie. Studiile au relevat impactul său pozitiv asupra stării de sănătate, prin reducerea stresului, şi, implicit, a incidenţei bolilor provocate de acesta.

Cartea lui Jon Kabat-Zinn se adresează īncepătorului din fiecare. Ea poate fi privită ca o colecţie de reflecţii şi exerciţii, de deschis şi de explorat la īntāmplare; ca o lectură incitantă şi īnălţătoare, dacă e citită din scoarţă-n scoarţă; sau ca un set de lecţii zilnice despre practica mindfulness. Autorul ne comunică esenţa īnvăţăturilor sale, cum ar fi: felul īn care vindecă mindfulness-ul, cele trei cauze ale suferinţei şi antidoturile lor, fixarea atenţiei asupra activităţilor zilnice, ieşirea din propria "poveste", valoarea pe care o are īntoarcerea repetată asupra corpului şi a simţurilor noastre... şi multe altele.

Jon Kabat-Zinn este profesor de medicină la Universitatea din Massachusetts, unde a īnfiinţat Clinia de Reducere a Stresului şi Centrul pentru Mindfulness īn Medicină, īngrijirea Sănătăţii şi Societate. A studiat budismul şi zenul cu maeştri renumiţi. De asemenea, a publicat numeroase cărţi despre meditaţie şi mindfulness.

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Mindfulness pentru incepatori. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna