ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Practice » Auto » Noul cod rutier 2020-Teocora

Noul cod rutier 2020-Teocora

  Autori: Marius Stanculescu

Editura: TEOCORA

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

20.00 Ron

16.00 Ron

4.00 Ron (20%)


Descriere

Noul cod rutier 2020 - Conform ultimilor modificari ale legislatiei rutiere.
Dupa o indelungata experienta, atat ca profesor de legislatie rutiera, cat ai ca instructor auto pt. categoriile B si C, in anul 2006 am scris si publicat prima editie a cartii ,,Noul cod rutier pe intelesul tuturor", cea mai concisa si mai explicita carte de pe piata.
In cei 13 ani de la prima aparitie, mai mult de 500.000 de cursanti au obtinut permisul de conducere invatand de pe aceasta carte (majoritatea pentru categoria B, dar si pentru categoriile C, D, D 1, CE, Tr sau A). Ea este folosita si de profesorii de legislatie rutiera, de instructorii si de conducatorii auto.
Cartea este cunoscuta si folosita in majoritatea judetelor din tara, la peste 600 de scoli de soferi. Ea a beneficiat de cea mai buna reclama existenta pe piata: reclamaa de la cursant la cursant; astfel, din ce in ce mai multi cursanti au folosit, folosesc si vor folosi acest manual.
Le recomand tuturor conducatorilor auto, dar mai ales celor incepatori: conduceti cu maxima atentie si respectati regulile de circulatie, astfel incat sa va intoarceti intotdeauna teferi acasa. In Romania, mai mult de 2000 de oameni mor, iar peste 8000 sunt raniti in fiecare an in accidente rutiere.
Cu totii suntem de acord ca aceste numere sunt mult prea mari, in comparatie cu ce se intampla in alte tari europene.

CONDUCETI CU PRUDENTA! VIATA ARE PRIORITATE!

VA DORESC MULT SUCCES LA EXAMEN SI, MAI ALES, SUTE DE MII DE KILOMETRI PARCURSI FARA PROBLEME DEOSEBITE.
AUTORUL
Detalii tehnice

Coperta: Necartonata

Nr. pagini: 138

ISBN: 978-973-1934-15-0

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Noul cod rutier 2020-Teocora. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna