ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Manuale scolare » Clasa IV » Sa pregatim rapid orice concurs de matematica IV-Hyperion

Sa pregatim rapid orice concurs de matematica IV-Hyperion

  Autori: Nelistat

Editura: HYPERION

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

10.50 Ron

8.40 Ron

2.10 Ron (20%)


Descriere

Lucrarea de fata a fost elaborata īn conformitate cu programa scolara actuala, cu scopul de a veni īn sprijinul tuturor elevilor din clasa a IV-a care se pregatesc pentru concursurile de matematica, si mai ales īnvatatorilor care doresc realizarea de performante cu elevii de la clasa.
Toate problemele din aceasta lucrare sunt probleme de tip grila cu 5 raspunsuri posibile.
Prin conceperea exercitiilor si problemelor este stimulata gāndirea si creativitatea elevului si ajutata dezvoltarea imaginatiei si a spiritului de observatie al acestuia.
Lucrarea are o densitate mare de probleme si exercitii, prezentate sistematizat pe tipuri de probleme. Acolo unde a fost posibil, s-a realizat o acoperire cāt mai completa a capitolelor tratate, dāndu-se posibilitatea elevului, ca prin repetitie si evaluare sa aprofundeze principalele tehnici legate de problemele din capitolele abordate.
Lucrarea se īncheie cu 4 teste grila de evaluare.
Īn prima parte a lucrarii sunt prezentate enunturile problemelor, grupate pe clase.
Īn partea a doua a lucrarii sunt date rezolvari la majoritatea problemelor, indicatii sau raspunsuri pentru restul exercitiilor si problemelor.

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Sa pregatim rapid orice concurs de matematica IV-Hyperion. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna