Articolul 10 din Conditiile de utilizare ale site-ului LibrariaAtlas.ro

10. RETURNAREA PRODUSELOR COMANDATE

10.1 Clientul are dreptul ca, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor comandate, sa notifice in scris sau telefonic compania AVANTAJ DISTRIBUTIE CARTE S.R.L. asupra deciziei sale de a renunta la produsele comandate, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume. Compania AVANTAJ DISTRIBUTIE CARTE S.R.L. are obligatia sa returneze in termen de 30 zile lucratoare de la primirea bunurilor, contravaloarea produselor comandata, daca acestea au fost achitate.

10.2 Clientul va primi inapoi atat valoarea produselor comandate cat si taxele de transport, insa taxa de returnare cade in sarcina clientului.

10.3 Produsele vor fi inapoiate la adresa: Bucuresti, Sector 1, Strada Durau nr. 30 .

10.4 Nu se va returna contravaloarea produselor cumparate in cazul in care acestea ajung la sediul companiei AVANTAJ DISTRIBUTIE CARTE S.R.L. sau la oficiul postal la care este arondata compania, mai tarziu de 5 zile lucratoare de la notificarea faptului ca se doreste returnarea produselor. Produsele vor fi returnate clientului doar daca este de acord sa plateasca transportul acestora inapoi in posesia sa.