ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Religie si Spiritualitate » Stiinta si religie » Scrisoare catre o natiune crestina

Scrisoare catre o natiune crestina

  Autori: Sam Harris

Editura: CURTEA VECHE

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

35.00 Ron

28.00 Ron

7.00 Ron (20%)


Descriere

Eleganta cărțulie a lui Sam Harris este una dintre cele mai înviorătoare și încântătoare surse de informații pentru cei care, la fel ca mine, nu aderă la nicio doctrină religioasă. Citește-o, formează-ți propria opinie, dar nu-i ignora mesajul.
— Leonard SusskinD

În octombrie 2006, Scrisoare către o națiune creștină a ajuns pe locul 7 de pe lista bestsellerurilor alcătuită de publicația The New York Times. Un fapt cu totul remarcabil dacă avem în vedere că autorul se adresează într-un mod critic unei majorități – cea a credincioșilor creștini din Statele Unite. Astfel ne putem da seama că SAM HARRIS este citit atât de cei care îi împărtășesc viziunea, cât și de aceia care îi resping ideile și argumentele.
Folosind armele adversarilor săi (precum referirile la scripturi), autorul combate pretențiile intelectuale și morale ale religiei și insistă asupra faptului că fanatismul religios rămâne cel mai mare pericol al lumii actuale. Nu întâmplător a decis să scrie prima carte pe această temă imediat după tragicele evenimente din 11 septembrie 2001.
Detalii tehnice

Traducere: Iustina Cojocaru

Coperta: Necartonata

Anul aparitiei: 2020

Nr. pagini: 96

ISBN: 978-606-44-0475-6

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Scrisoare catre o natiune crestina. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna