ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Literatura » Beletristica universala » Sosirea Zeilor

Sosirea Zeilor

  Autori: Pavel Corut

Editura: CORUT PAVEL

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

15.00 Ron

12.00 Ron

3.00 Ron (20%)


Carti cumparate alaturi de Sosirea Zeilor

Descriere

Dragi cititori, va fac o marturisire. Inca de la inceputurile carierei mele de scriitor, am inteles ca trebuie sa scriu ceea ce doriti sa cunoasteti, nu orice imi trece mie prin cap. In timp, am ajuns pe aceeasi lungime de unda, fapt ce-mi permite sa va consider prieteni. As fi incantat daca sentimentele ar fi reciproce. E extraordinar de bine sa nu te simti singur pe lume.
Vreau sa seman un sambure de speranta intemeiata cu aceasta carte SF. Actiunea ei incepe in secolul trecut si se termina in viitorul apropiat, din acest veac al marilor luminari si al salturilor progresiste in toate domeniile vietii umane. S-ar putea ca multe din informatiile aparent fictive din acest roman sa devina realitate sub ochii nostrii.
Pavel Corut
Detalii tehnice

Anul aparitiei: 2012

Nr. pagini: 367

Format: 14X21 cm

ISBN: 978-973-1992-18-1

Opinii

Vali

Nota: 2 din 5 stele! [2 din 5 stele!]

Un SF romantic a la Jules Verne, cu dialoguri jalnice. Tema abordata - "cum ne elibereaza ET de sub jugul ocultei-gray" este la moda pe internet. Autorul se pune in postura unui mic grup de ET "comunisti" care vor sa ne scape de asuprirea unui alt grup de ET "capitalisti" si imagineaza "remetisarea" rasei umane ca metoda de lupta, adica inlocuirea noastra dpdv genetic cu altceva "mai bun". De-a lungul cartii, m-am tot intrebat, de ce astia "buni", in loc sa ne tot astepte (de 50 de ani) sa ne iasa capitalismul pe nas, nu curata odata planeta de lepre si cu asta basta ?! Din cate stiam, comunismul si capitalismul sunt modele ECONOMICE de distribuire a hranei, nu modele de conduita morala. Banuiesc ca extraterestrii capabili de calatorii interstelare stiu sa-si genereze deja mancarea (si orice alt element) chiar la nivel atomic (vezi bucataria Star Trek). Totusi, imi doresc mult sa fim salvati ca nu se mai poate...

Spune-ti si tu Opinia despre Sosirea Zeilor!Nume:

Opinia:

Nota: SLAB FOARTE BUN