ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Practice » Medicina alternativa » Studiul China-Adevar Divin

Studiul China-Adevar Divin

  Autori: T. Colin Campbell, Thomas M. Campbell

Editura: CONFIDENTIAL

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

50.00 Ron

47.50 Ron

2.50 Ron (5%)


Descriere

In ciuda masurilor luate, sanatatea Americii se degradeaza de la o zi la alta. Desi cheltuim mai multi bani pe cap de locuitor pentru ingrijirea sanatatii decat orice alta societate din lume, doua treimi dintre americani sunt supraponderali, iar peste 15 milioane sunt diabetici, numarul lor crescand cu mare viteza. Bolile de inima au o incidenta la fel de mare ca acum treizeci de ani, iar razboiul impotriva cancerului, declansat in anii 70, s-a dovedit a fi un esec lamentabil. Jumatate din americani au o problema de sanatate care necesita prescrierea de medicamente in fiecare saptamana, si peste 100 de milioane de americani au valori prea mari ale colesterolului.
Pentru ca lucrurile sa fie si mai rele, copiii si tinerii americani tind sa se imbolnaveasca incepand de la varste din ce in ce mai fragede. O treime din copiii americani sunt supraponderali sau prezinta riscul de a deveni supraponderali. Un numar din ce in ce mai mare dintre ei cad prada unei forme de diabet care pana nu demult putea fi gasita numai la adulti, dupa care sunt indopati cu medicamente. Iar cauza tuturor acestor probleme este de fiecare data aceeasi: masa de dimineata, masa de pranz si masa de seara.
Studiul China prezinta un mesaj clar si concis de speranta, risipind multe mituri si dezinformari legate de starea de sanatate. Daca doresti sa fii sanatos, schimba-ti dieta alimentara.

"Studiul China efectuat de Colin Campbell este o lucrare importanta si usor de citit. impreuna cu fiul sau Tom, el comenteaza aici diferite studii referitoare la relatia dintre dieta si boala. Concluziile sale cu privire la consecintele daunatoare ale consumului de proteine de origine animala sunt incredibile. La fel de surprinzatoare a fost si dificultatea de a prezenta rezultatele pe care le-a obtinut publicului larg. Este o istorie care merita citita."
Robert C. Richardson, doctor in stiinte, laureat al Premiului Nobel
Detalii tehnice

Traducere: Cristian Hanu

Anul aparitiei: 2012

Nr. pagini: 528

Format: 14X21 cm

ISBN: 978-606-8080-75-8

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Studiul China-Adevar Divin. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna