ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Stiinte exacte » Medicina » Teoria si practica nursing Volumul 3

Teoria si practica nursing Volumul 3

  Autori: Vasile Baghiu

Editura: CARTEA MEDICALA

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

40.00 Ron

34.00 Ron

6.00 Ron (15%)


Descriere

Aceasta carte - a treia parte a lucrarii ,,Teoria si practica nursing'' - a aparut in continuarea volumelor ''Planuri de ingrijire asociate diagnosticelor nursing NANDA-I'' (Viata Medicala Romaneasca, 2017) si ,,Planuri de ingrijire asociate diagnosticelor clinice'' (Cartea Medicala, 2018). Ea exploreaza, in acord cu standardele internationale la zi si cu cea mai recenta programa specifica din invatamantul sanitar din Romania, procesul de ingrijire cu etapele lui definitorii (culegerea de date, diagnosticarea nursing, planificarea ingrijirilor, aplicarea interventiilor, evaluarule), ofera cateva repere istorice ale nursingului, prezinta o serie de teorii si modele specifice domeniului si contureaza aspectele de baza ale profesiei de asistent medical generalist.
Elevii, studentii si profesorii din domeniu vor gasi aici un ghid foarte util corespunzator modulului ,,Nursing General I'' din curricula scolilor postliceale sanitare, iar asistentii medicali isi pot verifica anumite cunostinte si practici din experienta lor de la patul bolnavului.
Detalii tehnice

Coperta: Necartonata

Anul aparitiei: 2019

Nr. pagini: 323

ISBN: 978-973-160-125-0

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Teoria si practica nursing Volumul 3. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna