ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Stiinte umaniste » Istorie » U.R.S.S. a murit, traiasca Rusia!

U.R.S.S. a murit, traiasca Rusia!

  Autori: Helene Carrere dEncausse

Editura: SEMNE

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

26.70 Ron

21.36 Ron

5.34 Ron (20%)


Descriere

1991: lichidand, cu de la sine putere, imperiul sovietic si sistemul comunist, Boris Eltin crede ca a platit pretul modernitatii si asteapta ca Europa sa-l intampine cu bratele deschise. Ce ramane din aceasta iluzie dupa douazeci de ani?
Autoarea prezinta in aceasta carte toata gama nenorocirilor, suspiciunilor, incercarilor de forta, ocaziilor ratate intre occidentali si puterea rusa, careia Vladimir Putin i-a redat autoritatea in afara si mandria in interior. Marea originalitate a cartii este aceea ca nu se multumeste sa prezinte Rusia „intre doua lumi”, ci si „lumea vazuta de Rusia”.
O Rusie confruntata cu probleme grave – demografia in scadere, coruptia galopanta, terorismul... - … – care mizeaza pe forta sa externa. O Rusie care intalneste peste tot puterea americana, decisa sa o indeparteze din „marele joc” energetic si sa o inlocuiasca "„in zona sa de interese"”.
Pe ce fel de viziune se bazeaza astazi strategia rusa? Asiatica, democratica si europeana sau punte intre doua lumi?
Detalii tehnice

Anul aparitiei: 2011

Format: 18.5x25.5 cm

ISBN: 978-973-566-186-1

Opinii

Nu exista nici o opinie despre U.R.S.S. a murit, traiasca Rusia!. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna